Om byHauritz

I tæt samarbejde med mine kunder, gennemgår og optimerer jeg dennes økonomi.

Omfanget af rådgivningen og udførelse af ændringer tilrettelægges individuelt i forhold til ønsker og behov.

Mine kunder består af privatpersoner inden for alle aldersgrupper og forskellige typer af økonomi inklusiv enkeltmandsvirksomheder og holdingselskaber.

Historie

Jeg har gennem de seneste 5-10 år oplevet, at den finansielle sektor er kommet under større pres og blevet pålagt meningsfyldte restriktioner. Det gør desværre, at rådgiveren har mindre tid til den enkelte kunde, og at det primært er på kundens initiativ, at økonomi og produkter bliver gennemgået – ofte er det måske alene dele af økonomien, der bliver kigget på.

Derudover har rådgiveren alene lov til at rådgive om bankens egne produkter. Således skal kunden selv afsøge markedet for bedre eller mere konkurrencedygtige produkter, hvilket de færreste giver sig tid til, kan overskue og har indblik i.

Derfor har jeg startet egen rådgivervirksomhed, hvor der er tid til den enkelte, og du kan få gennemgået hele økonomien, samspillet mellem dine aktiver/passiver samt afklaring af de muligheder, der findes på markedet.

Det siger kunderne

"Økonomisk vejledning i topklasse!

Vi vil gerne give Pia vores allerstørste anbefaling. Pia har hjulpet os med at planlægge vores 3 alder, hjælp ved salg og køb af bolig, skift af bank samt investeringer.

Især ved køb af bolig, samtidig med et bankskift, ville vi aldrig været nået i mål med uden Pia’s hjælp.

Gennem hele forløbet har Pia forstået vores ønskerne, hjulpet med at få det gennemført og sidst men nok så vigtigt, formået at formidle det til os så vi forstod det.

Annelise og Søren"

Er du klar til det næste skridt?

Lad os aftale et tidspunkt for en indledende snak

Book gratis opkald eller online møde